Explozia vânzărilor online din ultimii ani a adus după sine o creștere crescută de CMS-uri care își pun serviciile la dispoziția celor care vor să își deschidă un magazin online. Un astfel de CMS (content management system) este Magento, platforma aleasă de mulți antreprenori pentru a se lansa în online. Ce este această platformă și cum alegi cel mai bun hosting pentru magazinul tău dezvoltat pe Magento? Află totul din acest articol!

Ce este Magento?

Dacă intenționezi să îți deschizi un magazin online sau să îți extinzi afacerea fizică în mediul digital, cu siguranță ai auzit de Magento, WordPress, PrestaShop, OpenCart, ShopWare și alte astfel de denumiri. Ce înseamnă ele mai exact?

Ei bine, atunci când dezvolți un magazin online, ai mai multe opțiuni:

Magento, WordPress și celelalte denumiri pe care le tot auzi sunt astfel de platforme care îți oferă cadrul tehnic în care tu poți să dezvolți propriul tău magazin online. În funcție de fiecare platformă în parte, această dezvoltare este mai simplă sau mai complexă, necesitând niveluri diferite de cunoștințe tehnice și de webdesign.

Te-ai hotărât să alegi Magento pentru viitorul tău magazin online?

Dacă te-ai hotărât să alegi Magento pentru crearea viitorului tău magazin, ai făcut o alegere bună. Spre deosebire de WordPress, această platformă este mai complexă și îți permite să dezvolți magazine online mai bine securizate și customizate exact așa cum îți dorești. De asemenea, magazinul tău va fi foarte ușor de scalat pe Magento, atunci când vei crește (și îți dorim să ajungi cât mai curând în acest punct).

Totuși, ai nevoie și de un hosting pe măsură pentru a beneficia la maximum de avantajele pe care Magento ți le oferă. Află în continuare ce înseamnă un hosting bun pentru Magento și ce variantă ar trebui să alegi pentru a te poziționa pe drumul spre succes cu magazinul tău online!

Ce presupune un hosting bun pentru Magento?

Atunci când cauți servicii de hosting pentru Magento, ar trebui să analizezi cu atenție următorii factori:

Securitatea

Informațiile tale și ale clienților tăi, precum și bazele de date trebuie să fie tot timpul securizate. Hostingul pentru Magento pe care îl alegi ar trebui să utilizeze un sistem de operare updatat constant, protecție DDOS, protecție anti-malware, protecție firewall. Înainte de a contracta un astfel de serviciu, asigură-te că vei fi protejat de atacurile cibernetice de orice fel.

Viteza

După securitate, viteza este al doilea factor de care ar trebui să ții cont atunci când alegi hostingul pentru Magento. Vrei un magazin online care să se încarce rapid, nu-i așa? Viteza de încărcare contribuie atât la experiența plăcută a utilizatorilor pe site, cât și la rankingul SEO. Așadar, alege servicii de hosting pentru Magento care să îți ofere cea mai bună viteză posibilă.

Compatibilitatea

Acesta este un punct nevralgic atunci când ai un magazin dezvoltat pe Magento, însă nu alegi și un hosting configurat special pentru această platformă. Deseori, se întâmplă ca un hosting de tip shared să nu fie compatibil cu platforma Magento. De aceea, cel mai bine este să alegi un serviciu de găzduire dedicat acestei platforme precum cel disponibil la Sonik, pentru a preîntâmpina problemele acum, dar și pe viitor.

Suportul tehnic

Avantajul unui magazin online este faptul că e deschis 24/7. Oamenii pot oricând să intre în spațiul tău comercial virtual și să facă achiziții. De aceea, nu îți permiți să ai un suport tehnic de la ora 8 până la ora 17. Ai nevoie de o echipă care să te ajute urgent în cazul unei situații deosebite, indiferent de oră și de zi. De aceea, îți recomandăm să alegi un serviciu de hosting care să ofere suport tehnic non-stop, telefonic și la email. Afacerile de succes se construiesc cu parteneri de încredere.

Acum că știi ce ar trebui să ai în vedere pentru a alege cel mai bun hosting pentru magazinul tău Magento, hai să vedem și care sunt tipurile de găzduire web dintre care poți alege!

gazduire pentru Magento

Tipuri de hosting pentru Magento

În principiu, pentru un magazin online dezvoltat pe Magento poți alege orice tip de găzduire dorești, atât timp cât primești resurse suficiente pentru ce ai nevoie și atât timp cât nu întâmpini erori de compatibilitate. În principiu. În realitate, s-ar putea să constați că:

Cea mai echilibrată decizie pe care o poți lua pentru a alege hosting pentru un magazin Magento este o variantă de găzduire special creată pentru această platformă. Un hosting configurat pentru Magento îți oferă nu doar stabilitate și viteză, ci și certitudinea securității datelor tale și compatibilitatea absolută cu toate modulele pe care le vei folosi.

Hosting pentru Magento de la Sonik.ro

Noi, echipa Sonik.ro, știm toate provocările cu care se confruntă ownerii de magazine dezvoltate pe Magento atunci când trebuie să aleagă o variantă de hosting pe care să se poată baza cu adevărat.

De aceea, am creat un pachet de servicii de hosting special creat pentru aceste magazine online. Am avut în vedere să îți punem la dispoziție resurse mai mult decât suficiente pentru ca site-ul tău să beneficieze de viteză maximă.

De asemenea, îți garantăm un up-time de 99.99%. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că avem toată infrastructura necesară pentru a ne asigura că site-ul este online, funcțional și vizibil pentru clienți. În orice moment și orice s-ar întâmpla. Avem în spate o echipă tehnică puternică ce are grijă ca toate site-urile găzduite la noi să performeze corespunzător. Vrem să fim parteneri de încredere pentru tine și pentru toți clienții noștri!

Pentru a preîntâmpina problemele de compatibilitate, configurăm inteligent toate variantele de hosting pentru Magento. De ce? Pentru ca tu să te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: creșterea afacerii tale online. Lasă partea tehnică a găzduirii în grija noastră!

Te întrebi cât te va costa o găzduire special creată pentru Magento? Îți spunem în continuare!

suport tehnic hosting

Cât costă găzduirea specială pentru Magento?

Înainte să îți răspundem la această întrebare, te invităm să te gândești:

Gândește-te la toate aceste lucruri. Apoi, este foarte posibil să constați că fiecare leu plătit pentru o găzduire special configurată pentru Magento va merita din plin. Fiecare leu investit într-un hosting de calitate te va ajuta să generezi veniturile la care acum doar visezi.

Acum a venit momentul să îți răspundem și la întrebarea cât costă un hosting calitativ, dedicat pentru Magento. Pachetele disponibile la Sonik.ro sunt următoarele:

Costurile hostingului pentru Magento

Așadar, costurile depind de mărimea magazinului tău online pe Magento. Cele mai multe magazine online la început de drum aleg pachetul Starter. Pe parcurs, pe măsură ce magazinul crește și se extinde, ai la dispoziție următoarele pachete. Cert este că am gândit aceste pachete de hosting pentru Magento astfel încât să:

Cu oricare dintre aceste pachete, magazinul tău online pe Magento este pregătit pentru succes! Cucerește lumea digitală așa cum îți dorești. Noi suntem aici să te susținem.

Concluzii

Așadar, am analizat platforma Magento din prisma hostingului pe care îl merită. Pentru a atinge maximum de performanță cu această platformă, recomandarea noastră este să alegi o găzduire dedicată. Alegând un serviciu de hosting de tip shared, nu vei beneficia de tot ce poate această platformă să îți ofere. Nici nu vei putea preîntâmpina problemele de viteză, securitate și up-time.

O găzduire specială pentru Magento poate fi mai scumpă decât una shared. Avantajele, însă, cântăresc mult mai mult decât această diferență de preț.

Ai și alte întrebări? Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează-ne oricând!

3 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *