Termeni si conditii de utilizare("Termeni")


Va rugam cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii ("Termeni", "Termeni si Conditii") inainte de a folosi pagina de internet www.sonik.ro ("Serviciul") operata de catre Sonik IT Solutions SRL ("noi", "noua", sau "nostru").

Accesul dvs. la Servicii si utilizarea acestora este conditionat de acceptarea si respectarea acestor Termeni de catre dvs. Acesti Termeni se aplica tuturor vizitatorilor, utilizatorilor si altor persoane care acceseaza sau utilizeaza Serviciul.

Accesand sau utilizand Serviciul consimtiti sa fiti obligat de acesti Termeni. Daca nu sunteti de acord cu oricare parte a termenilor, atunci nu puteti accesa Serviciul.


Achizitii

Daca doriti sa achizitionati orice produs sau serviciu pus la dispozitie prin intermediul Serviciului ("Achizitie"), se poate sa vi se solicite sa furnizati anumite informatii relevante Achizitiei dvs., inclusiv, fara limitare, numarul cardului dvs. de credit, data expirarii cardului dvs. de credit, adresa dvs. de facturare si informatiile de expediere.

Dvs. declarati si garantati ca:

i. aveti dreptul legal de a folosi eventualele carti de credit sau alte metode de plata in legatura cu eventualele Achizitii;
ii. informatiile pe care ni le furnizati sunt adevarate, corecte si complete.

Furnizandu-ne aceste informatii, ne acordati dreptul de a furniza informatiile catre terte parti in scopul de a facilita definitivarea Achizitiilor.

Ne rezervam dreptul de a refuza sau anula comanda dvs. in orice moment din anumite motive, incluzand, dar fara a se limita la: disponibilitatea produselor sau serviciilor, erori in descrierea sau pretul produsului sau serviciului, erori in comanda dvs. sau alte motive.

Ne rezervam dreptul de a refuza sau anula comanda dvs. daca este suspectata o tranzactie neautorizata sau ilegala.


Disponibilitate, erori si inexactitati

Noi ne actualizam constant ofertele de produse si servicii cu privire la Serviciu. Produsele sau serviciile disponibile la Serviciul nostru pot avea pret incorect, pot fi descrise inexact, sau pot fi indisponibile, si este posibil sa avem intarzieri in actualizarea informatiilor despre Serviciu si in publicitatea pe alte pagini de internet.

Nu putem sa garantam si nu garantam exactitatea sau completitudinea nici unei informatii, inclusiv preturi, imagini de produse, specificatii, disponibilitate si servicii. Ne rezervam dreptul de a modifica sau actualiza informatiile si de a corecta erorile, inexactitatile sau omisiunile in orice moment fara preaviz.


Concursuri, tombole si promotii

Eventualele concursuri, tombole sau alte promotii (denumite colectiv "Promotii") puse la dispozitie prin intermediul Serviciului pot fi reglementate de reguli care sunt separate de acesti Termeni. Daca participati in orice Promotii, va rugam consultati regulile aplicabile, precum si Politica noastra de Confidentialitate. Daca regulile pentru o Promotie sunt in conflict cu acesti Termeni, se vor aplica regulile Promotiei.


Conturi

Atunci cand va creati un cont la noi, trebuie sa ne furnizati intotdeauna informatii care sunt exacte, complete si curente. Nerespectarea acestui lucru constituie o incalcare a Termenilor, care ar putea avea ca urmare rezilierea imediata a contului dvs. din Serviciul nostru.

Sunteti responsabil sa va protejati parola pe care o utilizati cand accesati Serviciile si pentru orice activitati sau actiuni care sunt protejate de parola dvs., fie ca parola dvs. este la Serviciul nostru sau la un serviciu al unei terte parti.

Sunteti de acord sa nu divulgati parola dvs. nici unei terte parti. Trebuie sa ne notificati imediat ce aveti cunostinta de orice incalcare a securitatii sau utilizare neautorizata a contului dvs.

Nu puteti folosi ca nume de utilizator numele unei alte persoane fizice sau juridice sau care nu este disponibila legal pentru utilizare, o denumire comerciala sau marca inregistrata care se supune unor drepturi ale unei persoane fizice sau juridice diferite de dvs., fara o autorizatie corespunzatoare, sau un nume care este de altfel ofensiv, vulgar sau obscen.


Proprietatea intelectuala

Serviciul si continutul sau original, caracteristicile si functionalitatea sa sunt si vor ramane proprietatea exclusiva a Sonik IT Solutions SRL si a licentiatorilor sai. Serviciul este protejat de legile privind drepturile de autor, denumirea comerciala si alte legi atat din Romania, cat si din tari straine. Denumirile noastre comerciale si tinuta noastra comerciala nu pot fi utilizate in legatura cu niciun produs sau serviciu fara acordul prealabil din partea Sonik IT Solutions SRL.


Link-uri catre alte pagini de internet

Serviciul nostru poate contine link-uri catre pagini de internet sau servicii ale unor terte parti, care nu sunt detinute sau controlate de Sonik IT Solutions SRL.

Sonik IT Solutions SRL nu detine controlul si nu isi asuma nicio raspundere pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile altor site-uri sau servicii ale tertelor parti. De asemenea, dvs. luati act si sunteti de acord ca Sonik IT Solutions SRL nu va fi raspunzatoare, direct sau indirect, pentru nicio dauna sau pierdere cauzata sau pretinsa a fi fost cauzata de sau in legatura cu utilizarea sau bazarea pe respectivele continuturi, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul respectivelor web site-uri sau servicii.

Va recomandam cu insistenta sa cititi termenii si conditiile si politicile de confidentialitate ale eventualelor pagini de internet sau servicii ale unor terte parti pe care le vizitati.


Reziliere

Noi putem rezilia sau suspenda contul dvs. imediat, fara preaviz sau raspundere, din orice motiv, inclusiv, fara limitare, daca incalcati Termenii.

În momentul rezilierii, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va inceta imediat. Daca doriti sa va reziliati contul, puteti pur si simplu sa incetati a mai utiliza Serviciul.


Limitarea raspunderii

În niciun caz Sonik IT Solutions SRL, sau administratorii, angajatii, partenerii, agentii, furnizorii sau afiliatii acesteia nu vor fi raspunzatori pentru niciun fel de daune indirecte, incidentale, speciale, in consecinta sau punitive, incluzand fara limitare, pierderea de profituri, date, utilizare, clientela, sau alte pierderi nemateriale, rezultand din:

i. accesul sau utilizarea de catre dvs. sau imposibilitatea dvs. de a accesa sau utiliza Serviciul;
ii. orice comportament sau continut al unei terte parti cu privire la Serviciu;
iii. orice continut obtinut de la Serviciu;
iv. accesul, utilizarea sau modificarea neautorizata a transmisiilor sau continutului dvs., fie ca deriva din garantie, contract, prejudiciu (inclusiv neglijenta) sau orice alta teorie legala, fie ca am fost informati sau nu cu referire la posibilitatea unei asemenea daune, si chiar daca o masura de indreptare prevazuta in prezenta se gaseste a fi esuat in scopul sau esential.


Precizari legale

Utilizarea de catre dvs. a Serviciului are loc pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul este furnizat in modul "ASA CUM ESTE" si "ASA CUM ESTE DISPONIBIL". Serviciul este furnizat fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, neincalcare sau curs de functionalitate.

Sonik IT Solutions SRL, subsidiarele, afiliatii si licentiatorii sai nu garanteaza ca a) Serviciul va functiona neintrerupt, sigur sau disponibil la un anumit moment sau o anumita locatie; b) eventualele erori sau defecte vor fi corectate; c) Serviciul nu contine virusi sau alte componente daunatoare; sau d) rezultatele utilizarii Serviciului vor indeplini cerintele dvs.


Legea aplicabila

Acesti Termeni vor fi reglementati si interpretati in conformitate cu legile din Romania, fara a lua in considerare prevederile privind conflictul de legi.

Neimpunerea de catre noi a oricarui drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerata o renuntare la drepturile respective. Daca orice prevedere a acestor Termeni este considerata a fi invalida sau inaplicabila de o instanta judecatoreasca, restul prevederilor acestor Termeni vor ramane in vigoare. Acesti Termeni constituie intregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru, si inlatura si inlocuiesc orice eventuale acorduri anterioare pe care le-am putea avea intre noi cu privire la Serviciu.


Modificari

Ne rezervam dreptul, la discretia noastra absoluta, sa modificam sau sa inlocuim acesti Termeni in orice moment. Daca o revizuire este materiala, vom incerca sa va dam un preaviz de cel putin 30 de zile inainte ca noii termeni sa intre in vigoare. Ce constituie o schimbare materiala va fi determinat la discretia noastra absoluta.

Continuand sa accesati sau sa utilizati Serviciul nostru dupa ce respectivele revizuiri intra in vigoare, sunteti de acord sa fiti obligat de termenii revizuiti. Daca nu sunteti de acord cu noii termeni, va rugam sa incetati sa folositi Serviciul.


Contactati-ne

Daca aveti orice intrebari in legatura cu acesti Termeni, va rugam sa ne contactati.